Razstavljavci, prijave do 1. marca so ugodnejše

Ste vedeli, da lahko s prijavo na sejem kot razstavljavec tudi prihranite. Kako? Prijave do 1. marca so ugodnejše.

Prijavnico na sejem boste našli tukaj.

Po zelo uspešnem lanskem oktobrskem sejmu smo se odločili, da pripravljamo še Vseslovenski sejem pomlad 2018. Potekal bo v petek, soboto in nedeljo 20., 21. in 22 aprila v Šentvidu pri Stični, natančneje v okolici Gostilne pri Japu.

Vseslovenski sejem bomo odslej organizirali dvakrat letno, enega spomladi in enega jeseni. Prvi Vseslovenski sejem, ki je potekal oktobra lani, je namreč presegel vsa pričakovanja in požel številne pohvale tako s strani obiskovalcev kot tudi razstavljavcev. V treh dneh si je sejem ogledalo približno 27.000 obiskovalcev, na njem pa se je na skupaj 37.000 m², od tega 7.200 m² pokritih površin, predstavilo kar 252 razstavljavcev iz Slovenije, Avstrije in Hrvaške.

Sejem je po eni strani obiskovalcem ponudil ogled pestre ponudbe na trgu in ugodne nakupe, po drugi strani pa razstavljavcem možnost predstavitve na trgu in pridobivanje novih kupcev za svoje izdelke in storitve. Za še večji obisk smo poskrbeli z zelo pestro in zanimivo obsejemsko dejavnost za vse generacije.

Vabimo vas, da z nami napišete še eno uspešno zgodbo oziroma se nam pridružite prvič in skupaj z nami soustvarite pomladni Vseslovenski sejem. Za vas smo pripravili več oblik sodelovanja. Lahko si jih ogledate tukaj.
Comments are closed.
Kontaktni podatki

info@vseslovenskisejem.si
Joško Kepa: 041 337 484
Rado Mulej: 070 892 792