Za razstavljalce

Obeta se nam sejemska jesen in za vas pripravljamo velik projekt na dveh lokacijah.

Vseslovenski sejem - na dolenjskem

13.-15.10.2017
Posestvo Gostilne Pri Japu

Poročni sejem Ljubljana

18.-19.11.2017
Festivalna dvorana

Že tretje leto zapored prirejamo tradicionalni POROČNI SEJEM na dolenjskem, katerega smo letos razširili na večjo ponudbo razstavljalcev ostalih kategorij (kmetijstvo, mehanizacija, domača obrt, motociklizem, kolesarstvo, vse za dom in šport, vse za poroko, obrt, gradbeništvo, avtomobilizem, turizem, predstavitev občin, društva, trgovina, prosti čas) in ga poimenovali VSESLOVENSKI SEJEM 2017.

Prirejamo tudi POROČNI SEJEM v Ljubljani v Festivalni dvorani, tako da se boste lahko ponudniki poročnih storitev, predstavili kar na dveh lokacijah, na dolenjskem in v prestolnici.

VSESLOVENSKI SEJEM 2017 se bo odvijal na posestvu Gostilne pri Japu, razstavljalci pa se boste tokrat lahko predstavili na večji površini in širši publiki. Lokacija poročnega sejma ostane ista in nespremenjena (prostor E), lokacija VSESLOVENSKEGA SEJMA 2017 pa so dodatni prostori v neposredni bližini (prostori: A,B,C,D,F,G,H,I,J,K,L,M) – skupna površina zaprtih prostorov znaša 7200 m2 in kar 30.000 m2 odprtih površin. Ob samem sejmu bo potekal tudi zabaven glasbeni program skozi dan in pozno v noč s priznanimi slovenskimi in tujimi glasbeniki, med njimi lahko poudarimo izvajalce, kot so: MODRIJANI, MAMBO KINGS, INES ERBUS, ansambel SMEH, ansambel POGUM, ansambel VESELI DOLENJCI, skupina NALET in mnogi drugi. V veliki meri bo poskrbljeno za naše najmlajše, saj bodo za njih vsak dan od 14h do 17h skrbeli šolani in uveljavljeni animatorji.

Naš namen je združiti vse slovenske ponudnike, da se predstavijo na enem mestu in naše vodilo je, da promocija in organizacija iz naše strani pripomore k še boljšem delovanju vašega podjetja in vaših storitev.

Razstavljalci boste objavljeni na spletu in v brošuri sejma, katera bo izšla v nakladi 30.000 izvodov.

Do zapolnitve razstavnih površin sprejemamo vaše prijave, zato pohitite z prijavo.